MALLING LIVINGs profilbillede

MALLING LIVING

Om os

Tid til fornyelse og forandring i dit hjem Mangler du inspiration til boligindretningen? Smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning, og en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til for at få det hjem I går og drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der bare sammenhæng i hele boligen. Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og lettilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem. Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til. Med udgangspunkt i jeres stil, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed. Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille. Hvordan foregår det? Det er ganske enkelt I kontakter mig pr. mail eller telefon og uddyber, hvilke udfordringer du har. På baggrund heraf, finder vi sammen ud af, hvilket indretningstilbud, der passer bedst til dig og dine behov. Vi aftaler et møde, der passer ind i din hverdag. Inden mødet sender du måske lidt billeder af de områder, du gerne vil have ændret. · Jeg kommer ud i dit hjem. Her starter vi med en gennemgang af dit hjem, hvor vi finder ind til din personlige stil og hvad der skal til for at skabe en smuk rød tråd i din indretning ud fra dine ønsker. · Ønsker du inputs til nye møbler eller tekstiler, tager vi gerne et udvalg med fra vores showroom, så vi kan prøve det af i dit hjem. · Efter besøget har du fået et mere sammenhængende udtryk i dit hjem og har helt sikkert fået massevis af inspiration og ideer til din videre indretning. Ønsker du inputs til nye møbler eller tekstiler, tager vi gerne et udvalg med fra vores showroom, så vi kan prøve det af i dit hjem. Efter besøget har du fået et mere sammenhængende udtryk i dit hjem og har helt sikkert fået massevis af inspiration og ideer til din videre indretning.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Badeværelsesdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Højtidsdekorationer, Indretning af rum, Indretningsdesign, Oprydning, Udvalg af møbler, Design af hjemmekontor, Projektledelse, Indretning af restaurant, Indretning af showroom og butikker, Visuel merchandiser, Specialfremstillede inventar til butikker og resta, Indretning af private hjem

Områder, der betjenes:

Risskov, Aarhus, Jylland, Fyn, Sjælland

Ekspert-information:

MALLING LIVING Studio Gåseagervej 14 8250 Egå +45 29761739 Kontakt: info@malling-living.dk

Tilbage til navigering

14 projekter

Køkken styling

1 billede
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
8240
Risskov
Danmark
Typisk job-omkostninger 1.900 - 20.000 kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.