Randi Dam Hansen, Indretning & Designs profilbillede

Randi Dam Hansen, Indretning & Design

Om os

Som indretningsarkitekt og designer løser jeg indretningsopgaver og yder rådgivning for både private, erhvervsvirksomheder og institutioner. Min styrke er, at jeg både tænker funktionelt, æstetisk og kreativt. Som professionel ser jeg nye muligheder og løsninger som andre ikke ser. Ved at omsætte mine kunders ønsker og behov til kreative, harmoniske ideer, sørger jeg for at skabe helhed og sammenhæng i virksomheden eller i hjemmet, så alle rum visuelt og funktionelt hænger sammen. Det er vigtigt at alle muligheder er tænkt igennem og at der udarbejdes en plan, så det er klart hvad den røde tråd er i indretningen; skal der rives en væg ned, flyttes døre, tyndes ud i møblementet, etableres ekstra opbevaring osv. Som rådgiver og sparringspartner, med stort engagement gennem hele processen, er målet at finde inspirerende og gennemarbejdede løsninger, og at det færdige resultat skaber harmoni mellem bygningens sjæl, stil og indretning. Det er vigtigt, at de mennesker jeg løser opgaver for, efterfølgende føler sig godt tilpas i virksomheden eller i hjemmet og at de fysiske rammer er funktionelle og harmoniske. Det letter hverdagen og øger livskvaliteten.

Tilbudte tjenester:

Boligstyling, Indretning af rum, Indretningsdesign

Områder, der betjenes:

Hillerød, Alle

Ekspert-information:

Firmanavn: Randi Dam Hansen, Indretning & design. Indretningsarkitekt og designer mdd. Uddannet fra KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for arkitektur, design og konservering. Firma stiftet januar 2006. Firmaadresse: Tamsborgvej 48, 3400 Hillerød Tegnestuefællesskab: Tuborgvej 5, 2900 Hellerup Tlf.nr. +4526158532 Mail: randidamhansen22@gmail.com www.randidamhansen.dk SE/CVR.nr. 29251134

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Randi Dam Hansen, Indretning & Design
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

3400
Hillerød
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.