Sus Thorslund Indretningsarkitekt MDDs billede

Sus Thorslund Indretningsarkitekt MDD

Sus Thorslund Indretningsarkitekt MDD. Jeg er uddannet Indretningsarkitekt fra Skolen for Boligindretning (Danmarks Designskole) i 1980. Som medlem af foreningen Danske Designere kan jeg kalde mig Indretningsarkitekt MDD. Titlen er beskyttet og foreningen optager kun medlemmer der teoretisk og praktisk opfylder en række kriterier. Mange års “knowhow” som indretningsarkitekt har bl.a. givet mig kompetence indenfor: Rumindretning, sammensætning af farver, funktionsanalyse og behovsanalyse samt at skabe en designmæssig helhed inden for private boliger, virksomheder og offentlige miljøer. Derudover har mine arbejdsområder været produkttilpasning, produktudvikling, projektstyring, ergonomi og arbejdsmiljø. Der er stor forskel på erhvervsindretning og indretning af privat bolig. Uanset hvor vi befinder os, i hjemmet eller på arbejdet, er en god, funktionel og individuel indretning med til at give sjælen ro og gøre os i stand til at yde vores bedste for os selv og for hinanden. Indretning er altid 100% individuel og handler derfor om dialog.
Tilbudte tjenester:

Design af babyværelse, Design af børneværelse, Indretning af rum, Installation af hjemmeværksted, Plantegninger, Indretning af bolig, Indretning til erhverv

Områder, der betjenes:

Holbæk, Hele Sjælland

1 projekt for Sus Thorslund Indretningsarkitekt MDD
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.