Indretning & kreativt design Vores vigtigste målsætning er, at vi kan stå inde for hvert eneste produkt vi leverer, stort som småt. Wise Interior arbejder intenst med mange forskellige stilarter, og vores passion, naturlige interesse for indretning samt vores alsidighed indenfor indretning har givet os et solidt fundament for vores videre arbejde med indretning og bolig-styling. Vi formår med vores kreativitet og fantasi at sætte os ind i kundens behov og gør altid disse behov til omdrejningspunktet i vores kreative arbejde. Lige meget, om vi dekorerer eller indretter private hjem, er projektledere på et renoveringsprojekt, laver indretningsløsninger for erhvervslivet eller giver en enkelt konsultation, er kundens behov altid i centrum. Vores personlige forkærlighed for det lidt rå og industrielle krydret med klassisk design, rene linjer, god kvalitet og flotte farvetoner skinner igennem, når vi indretter. Vores mål er at skabe så personligt, æstetisk og roligt et udtryk som muligt. Vores kreative løsninger og ideer supplerer hinanden godt. Styrken ligger nok netop i vores forskelligartede baggrunde og indfaldsvinkler, der som team giver os både bredde og dybde.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Badeværelsesrenovering, Boligrenovering, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af gårdhave, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisekammer, Design af spisestue, Farvekonsulent, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Oprydning, Plantegning, Plantegninger, Udvalg af møbler

Områder, der betjenes:

København

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.