Boligstyling eller indretning handler om at skabe opmærksomhed om, hvordan du indretter dit hjem, fordi de rum og omgivelser vi opholder os i påvirker os. Boligstyling kan derfor gøre en kæmpe forskel i din indretning, fordi du pludselig får øje på hvordan du med enkle midler kan indrette dine egne rum på en måde der støtter dig og din familie. Jeg ved rigtig meget om farver og indretning og måden vi bor på og det vil jeg gerne hjælpe dig med, så du får en bolig der passer til det liv du og din familie lever.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Boligstyling, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af hjemmekontor, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Generelle tegninger, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Plantegninger, Projektledelse

Områder, der betjenes:

Århus

1 projekt for www.lenekesselhahn.dk
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.