Jeg hjælper sommerhus og boligejere i hele Danmark med, at skabe hygge og harmoni i deres bolig, så de rigtigt kan nyde deres frirum og lade op. Min stil er inspireret af den Amerikanske Beach house stil og jeg anvender en perfekt kombination af lyse tekstiler og rustikke møbler til, at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Jeg lytter til mine kunders ønsker og behov og skræddersyer en komplet indretningsplan, som matcher lige netop deres drømme. Jeg kombinerer nyt og gammelt og skaber et hjem fyldt med hygge, harmoni og ikke mindst personlighed. Jeg tilbyder fuld indretnings service af dit sommerhus eller helårs bolig, fra online indretnings pakker til komplette make overs. I tæt dialog med dig, leverer jeg en indretnings plan hvor jeg lægger vægt på farve og materiale valg og som bringer det fulde potentiale frem i lige netop din bolig. Lejer du dit sommerhus ud er der en lang række fordele ved at få opdateret indretningen.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Højtidsdekorationer, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Motionsrum i hjemmet, Styling, Bolig klar til salg, Indretningsplan, Sommerhus design, Sommerhus indretning

Områder, der betjenes:

Nyborg, fyn, Odense, jylland, København, Region Sjælland

Priser:

Che bello design homestylist certificate

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.