København I Kreativ indretningsdesigner med skræddersyede løsninger

page_type: prop_plus_profile
16 års indretningserfaring tilbydes med udgangspunkt i at skabe helstøbte indretninger, der matcher mine kunders behov. Jeg sætte en ære i at levere dét ekstra, som gør resultat individuelt tilpasset både kunden, rummets formål og arkitekturen. Budgetmæssigt arbejder jeg i varierede segmenter, ligesom jeg tilbyder assistance til både større og mindre projekter i erhverv og i privat regi. Mit virke har desuden budt på trendudvikling, indretningsforedrag og skribentopgaver foruden udvikling af messer i ind- og udland, hvilket gør at jeg kan tilbyde en bred vifte via mit netværk af både møbeldesignere, kunsthåndværkere og brands. Jeg er desuden mange årig fast indretningsekspert i interiør magasinet Bo Bedre. Den løbende udvikling af nye møbel-, belysnings-, accessoriessortimenter til den moderne indretning, og til de stemningsfulde omgivelser, som mennesker trives i, følges nøje i mit Design Circus - til glæde og gavn for mine kunder.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Badeværelsesdesign, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af soveværelse, Design af spisestue, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Plantegninger, Specialindbyggede møbler, Design af hjemmekontor, Specialfremstillede tæpper, fotostyling, katalog udvikling, konceptudvikling, showroom, butiksindretning, messestande, foredrag, Belysningsplaner, Skræddersyet møbler, Skræddersyet design, Moodboard, farveoplæg, farvepalette, Stueindretning, Kontorindretning, Domicilindretning, Hotelindretning, farveskala

Områder, der betjenes:

Gentofte, Hele Danmark + udland, København, Nordsjælland

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.