Displayhuset er den førende leverandør af udstillingssystemer og plakatholdere med LED-belysning til ejendomsmæglere, banker, realkreditinstitutter, bilforhandlere og virksomheder i detailbranchen. Vi er eksperter i at udvikle skræddersyede løsninger, der giver vores kunder større synlighed i gadebilledet. Synlighed, der sikrer dem den ekstra opmærksomhed, som skaber mersalg og i sidste ende hæver deres bundlinje. STOR ERFARING OG EKSPERTISE Vi introducerede danskerne for de allerførste udstillingssystemer og plakatholdere med LED-lys, og vi har lige siden været den foretrukne leverandør til det danske marked. Vi indtager en stærk position som markedsleder, og vi arbejder hele tiden målrettet på at fastholde og udbygge denne position. Vi har mange års erfaring med at udvikle differentierede kundeløsninger, der imødekommer og tilgodeser deres særlige ønsker og behov. FÅ STØRRE SYNLIGHED Siden Displayhusets fødsel har det været vores altoverskyggende mål at sikre vores kunder størst mulig eksponering på markedet. Vi har skabt større synlighed og interesse for vores kunders produkter og ydelser og forbedret deres konkurrencevilkår. - Vi kan også hjælpe dig og din virksomhed med at få større opmærksomhed. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende bud på din nye butiksudstilling!

Tilbudte tjenester:

DIFFERENTIEREDE KUNDELØSNINGER Hos Displayhuset er vi 100% dedikerede til at udvikle differentierede løsninger, der skaber værdi for vores kunder gennem synlighed og øget salg. Vi tilbyder kvalitetsprodukter og resultatorienteret projektledelse, som tager udgangspunkt i vores kunders behov. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, og vi har aldrig for travlt til at rådgive dig om dine unikke muligheder.

Områder, der betjenes:

World wide - Men primær fokus er på det danske marked. Vi kan udruller projekter ud i Danmark, eller gennem partnere i hele verden.

Priser:

Gazelle i 2014 & 2015 og vinder af flere internationale priser.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.