Indret til salgs profilbillede

Indret til salg

Om os

Få din bolig gjort klar til salg. Du har kun én chance for at give interesserede købere det bedste førstehåndsindtryk af din bolig, Derfor er det så vigtigt, at din bolig står helt skarp til fotograferingen, samt til fremvisninger. Få rådgivning i hvordan du selv kan gøre din bolig helt salgsklar, eller lad "indret til salg" stå for stylingen. Står din bolig tom, vil den efter møblering af "indret til salg" fremstå indbydende og rar, så købere straks føler sig hjemme. Idébog: Under fanen idébøger kan du læse om mine gode råd samt tips og tricks i forbindelse med salg af din bolig!

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garage, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Design af vinkælder, Garage opbevaring, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Opbevaring af sportsudstyr, Oprydning, Udvalg af møbler, Salgsklargøring, Gør bolig klar til salg, fotostyling, styling, indretning, salg af bolig

Områder, der betjenes:

Birkerød, Nordsjælland, København, sjælland, Tyskland

Ekspert-information:

CVR-nummer: 39902575

Tilbage til navigering

7 projekter

Premieret arkitekttegnet hus i Holte

10 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

4 idébøger

Tilbage til navigering
3460
Birkerød
Danmark
Typisk job-omkostninger 1.595 - 30.000 kr.
Pris er afhængig af opgavens opfang. Tilbud gives individuelt på boliger der er tomme og skal møbleres med henblik på salg.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.