Livingplus Interiørs profilbillede

Livingplus Interiør

Om os

Ann Antons står bag Livingplus Interiør. En rutineret og passioneret indretningsarkitekt som hjælper dig med at skabe din helt personlig indretnings stil, stemning og atmosfære. Et par timers intensiv og professionel indretningsrådgivning fra mig, kan være lige det der gør, at du kan realisere din helt personlige indretning på en overbevisende måde. Jeg oplever tit, at blot efter 2 timers besøg, har kunderne fået et helt 'nyt hjem', bare ved at ændre på eksisterende indretning hos kunden. Jeg har også mange års erfaring i, at påtage mig større renoveringsprojekter og komplet turn-key løsninger. Derudover tilbyder jeg et udsøg og omfattende udvalg af boligtekstiler og boligudstyr, og designer også meget gerne møbler eller snedkerfremstillet køkkener, hvor det som findes på markedet viser sig ikke optimalt kan dække den enkelte kundes helt unikke behov og ønsker.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Design af vinkælder, Farvekonsulent, Generelle tegninger, Indretning af rum, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Oprydning, Plantegninger, Projektledelse, Specialfremstillede badeværelsesvaske, Specialfremstillede bogreoler, Specialfremstillede hylder, Specialfremstillede køkkenskabe, Specialfremstillede møbler, Specialfremstillede persienner og markiser, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillede tæpper, Specialfremstillede Walk-in closets, Specialfremstillet vægseng, Specialindbyggede møbler, Trappedesign, Udvalg af møbler, Plantegning, haveanlæg, Ude rum, Gårdhave, Udekøkken

Områder, der betjenes:

Holte, Nordsjælland, København

Priser:

MDD

Ekspert-information:

Jeg er Ann Antons – ejer af LivingPlus og din indretningsarkitekt i København og omegn. Hvis du har brug for hjælp til boligindretning boligsalg, indretning af arbejdsplads, kører jeg gerne over hele Sjælland. Jeg hjælper dig med boligindretning, hjælp til boligsalg og indretning af arbejdsplads. Du er også velkommen til at søge inspiration i min webshop - eller kigge forbi og se en verden af boligudstyr og boligtekstiler på Øverødvej 74, 2840 Holte.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
Øverødvej 74
2840
Holte
Danmark
Typisk job-omkostninger 1.000 - 200.000 kr.
Ring gerne på 26170624 , eller send en mail info@livingplus.dk og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at realisere dine indretningsplaner.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.