Jeg hedder Sanne Kvarnstrøm Melgaard. Jeg har i 2011 startet Lusaja og beskæftiger mig med bolig&erhvervsindretning. Jeg mener, at alle mennesker bevidst eller ubevidst har deres egen stil også angående indretning, og vi klarer os derfor ofte fint uden hjælp fra andre. Udfordringer kan imidlertid forekomme, hvor det kan være en stor fordel at få hjælp udefra. Nye idéer til forandring. Find din stil. Økonomien er presset. Hjemmet eller kontoret er slidt eller rodet. Hvordan skal arvemøblerne anvendes? Hvordan mikser vi stilarter. Hvad gør vi ved børnenes kunst? Ting med affektionsværdi? Farver? Vi mangler plads. Her virker tomt. Findes der billige kontorløsninger? Listen er lang men, hvad mangler du hjælp til ? Med mindre andet ønskes, forsøger jeg altid at anvende kundens egne møbler og personlige effekter evt. suppleret med mindre køb. Så med dyb respekt for historie og mennesker, bliver resultatet hyggeligt, funktionelt og meget overkommeligt rent økonomisk. Lusaja fungerer som rådgiver, hvis der skal ske noget nyt med bolig- eller erhversindretning, og du måske har brug for et par “nye øjne” for at komme i gang eller komme videre.

Tilbudte tjenester:

Belysningsdesign, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Højtidsdekorationer, Indretningsdesign, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Oprydning, Plantegning, Plantegninger, Specialfremstillede bogreoler

Områder, der betjenes:

København, Region Sjælland, Danmark

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.