AUBO Køkken & Bads billede

AUBO Køkken & Bad

AUBO er et danskejet firma og et anerkendt kvalitetsmærke, når der står nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe på ønskelisten. Det hele startede i 1985, da Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer, fik en god idé. Han ville lave garderobeskabe, da der på dette tidspunkt kun var et begrænset udvalg af udbydere på markedet. Produktionen blev startet på forsøgsbasis i Aulum i Vestjylland, men kunderne opdagede hurtigt, at de både fik individualitet og meget mere for pengene, så ideen greb hurtigt om sig, og blev udvidet til også at omfatte komplette køkkener, bad og bryggersmiljøer. I dag, hvor AUBO er et kendt mærke med udstillinger i det meste af Skandinavien, ligger virksomheden stadig i Aulum, og det er ideen om at give kunderne mere værdi for pengene, der driver os. Værdi - både i form af spændende design, høj funktionalitet og personlig service. Hos AUBO er det aldrig tilfældighederne, der får lov at regere. Vores opgave er, at gøre det både spændende og trygt at købe nyt køkken, bad, bryggers og garderobe hos os. Vi fokuserer al vores energi på kun at have tilfredse kunder. Er du tilfreds, fortæller du om dette til andre, og får du brug for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe igen, så ved du, hvor vi bor.
Tilbudte tjenester:

Boligrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Montering af køkkenbord, Montering af skab, Nye skabslåger, Reparation af køkkenbord, Specialfremstillede bordplader

Områder, der betjenes:

Danmark, Norge, Sverige, Færøerne, Grønland

Priser:

BREEAM: Som det første danske køkkenfirma leverer AUBO inventar til køkken, bad og garderobe, som lever op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.