Jönsson Pluss profilbillede

Jönsson Plus

Om os

Det individuelle snedkerkøkken og garderobe er paradedisciplinen hos Jönsson Plus. Her går det udsøgte snedkerarbejde hånd i hånd med højtudviklet kvalitetssikring og et fordomsfrit forhold til kombinationen af ædle træsorter og materialer som stål og glas. Resultatet er et rum, der er skabt til at blive brugt — og til at blive vist frem. Standardskabe kommer ofte til kort i boliger, hvor der kan være smalle rum, skæve vinkler og andre udfordringer, der kan resultere i spildplads. Anderledes med specielt tilpassede løsninger, baseret på individuel opmåling og udført med sans for detaljen. Naturligvis i de materialer, du ønsker. Der findes ingen færdige løsninger hos Jönsson Plus. Vi har smidt facitlisten ud og tager altid afsæt i dine ønsker og krav — og i boligens beskaffenhed, stil og potentiale. Derfor har vi udviklet en arbejdsmodel, som trin for trin fører dig igennem en tryg proces frem mod et godt resultat. Hos Jönsson Plus har vi sat det gode håndværk i system. Vi følger en fast proces – trin for trin – når du skal have realiseret dine drømme. Det giver plads til individualitet og kreativitet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Fra den første idéudveksling over design til aflevering af det færdige resultat skal vi igennem alle faser sammen. Kun på den måde kan du træffe kvalificerede valg og i sidste ende få en løsning, der giver dig glæde i det lange løb.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Boligrenovering, Konstruktion af udekøkken, Køkkendesign, Køkkenmontering, Køkkenrenovering, Plantegninger, Projektledelse, Specialfremstillede bordplader, Specialfremstillede køkkenskabe, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillede spisekamre, Walk-in closet, Specialdesignet spisebord, Specialdesignede garderober, Køkken efter mål

Områder, der betjenes:

Herlev, Storkøbenhavn, Nordsjælland

Ekspert-information:

Hos Jönsson Plus har vi sat det gode håndværk i system. Vi følger en fast proces – trin for trin – når du skal have realiseret dine drømme. Det giver plads til individualitet og kreativitet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Fra den første idéudveksling over design til aflevering af det færdige resultat skal vi igennem alle faser sammen. Kun på den måde kan du træffe kvalificerede valg og i sidste ende få en løsning, der giver dig glæde i det lange løb.

Tilbage til navigering

5 projekter

Charlottenlund, Hovedstaden, Danmark

Rækkehus

13 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Jönsson Plus
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14B
2730
Herlev
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.