KLASSIQ er et design-snedkeri, der leverer individuelle løsninger med respekt for boligens tidsperiode i et design, der afspejler rummenes sjæl og fornemmelse. Vi er optaget af den bæredygtighed, som kommer af gode valg af de rigtige materialer, omhyggelig behandling og langtidsholdbare løsninger der er baseret på høj faglighed og kvalitet i arbejdet. KLASSIQ har eksisteret siden 2010 og var allerede før det en mindre virksomhed med speciale i fremstilling af specielt radiatorskjulere. Målet har være at skabe eget værksted med høje krav til kvalitet og et ønske om at fokusere på individuelle, klassiske interiørløsninger.
Tilbudte tjenester:

Generelle tegninger, Køkkendesign, Køkkenmontering, Køkkenrenovering, Lakering af skab, Montering af køkkenbord, Montering af skab, Specialfremstillede bordplader, Specialfremstillede skabe, Faste inventar løsninger, Bad, Garderobe, Reoler, Radiatorskjuler, Design af badeværelse, Snedkerarbejde, Badeværelse

Områder, der betjenes:

Nordsjælland, Hele Danmark, Storkøbenhavn

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.