Kolding Køkken & Bad Centers billeder

Kolding Køkken & Bad Center

Køkkenbutik i Kolding med mange muligheder. Vi har det store udvalg med alle køkkentyper lige fra det flotte Snedkerkøkken til det mere normale design køkken med højglans låger. Snedkerkøkken i Kolding skal ses, røres og prøves. Hvordan fungere det i brug ? Kom ind til Kolding Køkken & Bad Center og se, røre og prøve dit snedker køkken. Vores badeværelses afdeling viser også et større udvalg inden for badmøbler, design og muligheder. Kom til Kolding og se en rigtig køkkenbutik med alle dine muligheder for at indrette dit hus med alt inventar inden for køkken, badeværelse og garderobe.
Tilbudte tjenester:

Snedkerkøkken, Design køkken, Højglans grebsfri design, totalløsninger, totalentrepriser

Områder, der betjenes:

Køkken og badeværelse design i Kolding, Snedkerkøkken og badeværelse design i Vejen, Snedkerkøkken og badeværelse design i Sønderborg, Køkken og badeværelse design i Haderslev, Køkken og badeværelse design i Vejle, Køkken og badeværelse design i Aabenraa, Køkken og bad design i Esbjerg

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.