SØNDERBORG KØKKENETs profilbillede

SØNDERBORG KØKKENET

Om os

Sønderborg Køkkenet er mere end køkkener … Vi vil gerne give dig den helt rigtige køkkenoplevelse og det starter straks, når du kontakter os. Du vil opleve, at der står et team af glade køkken fagfolk bag Sønderborg Køkkenet, der gør langt mere udover, hvad du måske forventer. Vi planlægger selvfølgelig vores tid - det gør alle - men da vi mener, at du og din familie skal have tid til at fortælle os, hvad I kunne tænke jer, så afsætter vi ekstra tid hertil. Vi afsætter også ekstra tid til at vise og fortælle jer om vores løsningsforslag og har hertil tegninger og prøvematerialer klar, så I straks kan se og føle på materialerne. Selvfølgelig har vi også helt uforpligtende allerede været på opmåling hos jer og set jeres hjem, så vi har kunnet sammensætte en indretning, der passer til jeres livsstil. Hos os er der ingen pres under beslutningsfasen. Et nyt køkken skal være en del af bolig indretningen i mange år frem og forhastede løsninger er sjældent tilfredsstillende, det skal være gennemtænkt og det bliver det til mindste detalje. Kun sådan får køkkenet værdi for dig og din familie. Kun sådan får du dét, du ønsker. Prøv os og lad os vise dig vores køkkenverden.

Tilbudte tjenester:

Boligrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Montering af køkkenbord, Montering af skab, Specialfremstillede bordplader, Specialfremstillede hylder, Specialfremstillede køkkenskabe, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillede skabslåger, Specialindbyggede møbler, Design og produktion af køkkener og anden inventar

Områder, der betjenes:

Sønderborg, Danmark, Udland

Tilbage til navigering

10 projekter

Køkken - af genbrugstræ: WOODLIVING LIFESTYLE

5 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for SØNDERBORG KØKKENET
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

3 idébøger

Tilbage til navigering
6400
Sønderborg
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.