Uderum - ånd og materiales profilbillede

Uderum - ånd og materiale

Om os

Når vi låner et stykke natur... og vi har mange måder at bygge på - bliver dialogen afgørende for fremtidens udtryk, vedligeholdelse og holdbarhed.

Tilbudte tjenester:

Anlægning af gårdhave, Brolægning, Design & konstruktion af drivhus, Design af poolområde, Design og konstruktion af havepavillon, Havedesign, Havematerialer, Installation af Aluminiumshegn, Installation af træhegn, Konstruktion af landskab, Konstruktion af pergola, Konstruktion af udendørs pejs, Nivellering, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Plantevægge, Reparation af terrasse, Salg af sten, Speciallavet bålplads, Terrassebygning, Træbeskæring, Træplantning, Udgravning, Urtehaver, Vedligeholdelse af mark og have, Økologiske haver, Design af gårdhave, Design af landskab, Generelle tegninger, Landskabsplaner, Design af terrasse, Keramiske fliser i uderum, Trapper og støttemure, Fundering, dræning og terrænregulering

Områder, der betjenes:

Region Syddanmark, Varde Kommune, Esbjerg Kommune, Billund Kommune, Vejle Kommune

Ekspert-information:

50 % af et godt uderum er levende - kunsten at skabe en balance mellem det rum vi inddrager og det landskab vi omgives. Haver, parker og uderum kan gøres 100% vedligeholdelsfri! Udfordringen ligger ved vores tro, vaner og adfærd. Valget mellem økonomi og forventning, gør materialevalg og sund fornuft til et modstykke.

Tilbage til navigering

Projekter

Villahaven i Tranbjerg

8 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Uderum - ånd og materiale
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

16 idébøger

Tilbage til navigering
Kontakt Uderum - ånd og materiale
6700
Esbjerg
Danmark
Typisk job-omkostninger 500 - 1 million kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.