Når vi låner et stykke natur... og vi har mange måder at bygge på - bliver dialogen afgørende for fremtidens udtryk, vedligeholdelse og holdbarhed.

Tilbudte tjenester:

Anlægning af gårdhave, Brolægning, Design & konstruktion af drivhus, Design af poolområde, Design og konstruktion af havepavillon, Havedesign, Havematerialer, Installation af Aluminiumshegn, Installation af træhegn, Konstruktion af landskab, Konstruktion af pergola, Konstruktion af udendørs pejs, Nivellering, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Plantevægge, Reparation af terrasse, Salg af sten, Speciallavet bålplads, Terrassebygning, Træbeskæring, Træplantning, Udgravning, Urtehaver, Vedligeholdelse af mark og have, Økologiske haver, Design af gårdhave, Design af landskab, Generelle tegninger, Landskabsplaner, Design af terrasse, Keramiske fliser i uderum, Trapper og støttemure, Fundering, dræning og terrænregulering

Områder, der betjenes:

Region Syddanmark, Varde Kommune, Esbjerg Kommune, Billund Kommune, Vejle Kommune

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.