Scheel-Larsen er et gammelt familieejet selskab, der har eksisteret siden 1924. Grundlæggeren var min farfar Henry Scheel-Larsen, der åbnede isenkramforretningen Scheel-Larsen på hjørnet af Duntzfelts alle og Strandvejen i Hellerup, med ekspertise inden for glas, porcelæn, værktøj, havemøbler og haveartikler. Vi arbejder kun sammen med udvalgte og seriøse leverandører herhjemme og i udlandet. Alle varer er nøje udvalgt med henblik på funktionalitet, design, brugsværdi og ikke mindst kvalitet. Vi har erfaring med produkterne vi sælger og kan derfor 100% stå inde for dem. Vort sortiment fornyes løbende året igennem.
Tilbudte tjenester:

Havematerialer, Plantevægge, Havemøbler, Krukker, Parasoller, Accessories, Design havemøbler, Cane-line, Sika-Design, Pottery Pots, Skargaarden, Outstanding, MUUBS, PLINTHIT, Eberhart Furniture, Gommaire, Gaspejse i kobber, zink og sort zink, Altinii, Design Haver, Stofey, Bergs Potter, 1000 krukker

Områder, der betjenes:

Kokkedal, Fredensborg, Karlebo

Priser:

Gazelle 2016

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.