Du behøver ikke sætte dit drømmeprojekt på pause
Kom i kontakt med eksperter online
City Malerens billede

City Maleren

Anmeld mig
København
Velkommen til Citymaleren Hos Citymaleren er hele omdrejningspunktet kvalitet. Vi fokuserer på kunden fra start til slut. Vi er et mindre malerfirma med beliggenhed i hjertet af København. Hos Malerfirmaet Citymaleren udføres alle former for malerarbejde med svendebrev for private såvel som erhverv - herunder også boligforeninger. Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud. Følg vores maleropgaver her via Facebook: https://www.facebook.com/citymaleren
Tilbudte tjenester:

Alt indenfor malerfaget.

Områder, der betjenes:

Citymaleren - din faglærte maler Alt malerarbejde udføres med svendebrev. Det giver dig sikkerhed for, at vi ved, hvad vi har med at gøre, og at arbejdet udføres korrekt. Og med faglig stolthed, ikke mindst. Vi udføre opgaver i hele København & omegn.

Priser:

Svendebrev, div kurser bla. Epoxy, facader, overflader, design, indretning, vægbeklædning, vådrum, overflader på gulve m.m.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.