Malermester Carina Blach ApSs billeder

Malermester Carina Blach ApS

Velkommen til Malermester Carina Blach. Vi udlejer affugtere i forbindelse med vandskader. Med mange års erfaring inden for malerfaget samt altid opdateret med de nyeste teknikker og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt malerarbejde – ude som inde – stort som småt. Vores kundekreds er alsidig og omfatter i dag virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor såvel som private husstande. Geografisk dækker vi det meste af Sjælland.
Tilbudte tjenester:

Vores arbejdsområder omfatter bl.a.: - Alt malerarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg - Reparation og vedligeholdelsesopgaver - Renovering og modernisering - Tapetsering - Opsætning af væv, filt m.m. - Facadearbejde - Træbehandling - Skimmel og vandskader - Mycometer-test – Vi tester boligen for skimmelsvamp med den nyeste teknologi, og udbedrer problemet hvis der kan konstateres skimmelsvamp

Områder, der betjenes:

Det meste af Sjælland.

1 projekt for Malermester Carina Blach ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.