Møbelpolstrer Severin Larsens profilbillede

Møbelpolstrer Severin Larsen

Om os

Velkommen til møbelpolstrer og tapetsermester Severin Larsen Med mere end 30 års erfaring i branchen løser vi alle tekstile opgaver med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får en god og positiv oplevelse, hvor de kan mærke, at vi sætter kvalitet og service i højsædet. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dit næste ”projekt” – eller kig forbi vores værksted, systue og showroom, der er centralt placeret i Birkerød. Her er det også muligt at købe stof og tilbehør, eller blot finde lidt inspiration.

Tilbudte tjenester:

Reparation af læder, Reparation af polstrede møbler, Specialdesignede gardiner, Specialfremstillede møbler, Specialfremstillet polstring, Montering af gulvtæppe, Reparation af gulvtæppe, Salg af gulvtæpper, Specialfremstillede gulve, Specialfremstillede tæpper, Specialfremstillede gardiner, Møbelpolstring, Sadelmager

Områder, der betjenes:

Birkerød, Nordsjælland, København K

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
Kontakt Møbelpolstrer Severin Larsen
Kongevej 80
3460
Birkerød
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.