Murerhåndværk med succes ! KVIK MURER er forholdsvis et mindre murerfirma, bestående af en murermester, uddannet i 2007 på Syddansk Erhvervsskole og har drevet selskabet siden 2010, sammen med 2 erfarne murersvende. Vi har stor ambitioner og har også bevist, at vi kan klare større opgaver for vores kunder. Vores mål er, at yde et godt håndværk og service til vores kunder, så de får et fantastisk resultat til konkurrencedygtige priser. Hvorfor vælge os? - Uddannet håndværker - Konkurrencedygtige priser - En fast kontaktperson gennem projektet - Der bruges kun kvalitetsmaterialer - Altid god service og rådgivning - Mulighed for garantiordning Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og rådgiver gerne om materialevalg, kvaliteter, vedligeholdelse, tidshorisonter m.m. og sørger for at kunden får den ønskede løsning tilpasset efter ønske og behov. Vi ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst virksomhed. Dette med hovedvægt på, at tilbyde vores kunder den optimale løsning og kvalitet til den mest fornuftig pris. Få et gratis besøg, hvor vi sammen ser på dit kommende murerprojekt. Giv os et kald på tlf. 40 57 71 64.
Tilbudte tjenester:

Hos KVIK MURER ApS specialiserer vi os med alt i forbindelse med tilbygning, ny-ombygning og renovering, samt nedenstående. - Badeværelser - Klinke- og flisearbejde - Vandskuring - Nedrivning, og nedrivning af bærende væg - Pudsarbejde - Beton gulv - Fugning og om-fugning af murværk - Skorstene - Tagarbejde - Etagebyggeri - Ejendomsvedligeholdelse / Forsikringsskader mm.

Områder, der betjenes:

Grundlæggende har vi kontor og lager i både Odense og København. Vi udfører gerne opgaver på hele Sjælland og Fyn, men vi samarbejder stadig med andre kunder fra hele Danmark, hvis der er tale om større projekter.

Priser:

Medlem af 3F lønoverenskomst og Dansk Byggeri

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.