Murermester Kent Byskov Hansen ApSs billede

Murermester Kent Byskov Hansen ApS

Anmeld mig
Vissenbjerg, Fyn
Murermester med vægt på solidt håndværk! Murermester Kent Byskov Hansen ApS i Vissenbjerg er et lokalt murerfirma på Fyn med arbejdsområder bl.a i hele Assens Kommune, Odense & omegn, Middelfart og i en del af Trekantområdet inkluderende Fredericia og Kolding. Selvom Murermester Kent Byskov Hansen ApS er et mindre murerfirma, så har vi en meget bred faglig erfaring. Vores murerfirma drives fra en ejendom ved Vissenbjerg, der iøvrigt har været i familiens eje siden 1949. Blandt nogle af de byggeopgaver som murerfirmaet udfører, kan nævnes nybyggeri, tilbygninger, renovering af badeværelser, flise- og klinkearbejde, facaderenovering, facadepuds, netpuds renovering, vandskuring, udkrasning & omfugning af murværk, facadeisolering, indvendig efterisolering af ydervægge i Multipor samt øvrige renoveringsopgaver og reparationer, hvad enten disse opgaver er af større eller mindre karakter. Murermester Kent Byskov Hansen ApS er medlem af Dansk Byggeri, og dermed er vores murerfirma naturligvis omfattet af Byg Garanti, hvilket er din tryghed for seriøst håndværk. Ønsker i et samarbejde, til et reelt byggeprojekt, med et seriøst murerfirma der især lægger vægt på høj kvalitet og solidt håndværk, så kontakt gerne murermester Kent Byskov Hansen på mobil 22 80 95 20 eller via mail@kentbyskovhansen.dk, med henblik på nærmere aftale ang. et gratis og ganske uforpligtende tilbud fra murerfirmaet.
Tilbudte tjenester:

Pudsning, Reparation af murværk, Netpuds, Opmuring, Facaderenovering, Vandskuring, Sokkelpuds, Flisearbejde, Renovering af badeværelser, Kælderrenoveringer, Støbning af gulve

Områder, der betjenes:

Vissenbjerg, Fyn, Aarup, Fredericia, Kolding, Odense, Middelfart, Assens, Morud, Korup

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.