Murermester Michael Sahner Hansen ApSs billede

Murermester Michael Sahner Hansen ApS

MURERMESTER MICHAEL SAHNER HANSEN APS Vi er et moderne pligtopfyldende murerfirma, tilpasset markedet. Vi opdaterer os hele tiden med efteruddannelse, kurser mm.. Vi er medlem af Holbæk erhvervsforum. Vi har uddannet arbejdsmiljø koordinator/sikkerhedsrepræsentant. Vi udfører kvalitetssikring. Vi er nu 8-10 mand i marken, inklusiv lærling, samt en på kontor. Vi tager udover lærlinge også gerne unge i jobtræning. Vi arbejder yderst professionelt, med nøje udvalgte medarbejdere, der går op i faget med liv og sjæl. Vi har medarbejdere der har været her i op til 20 år. Vi er meget fokuseret på at benytte os af lokal arbejdskraft.
Tilbudte tjenester:

Vi udfører: - Facadeisolering - Isolering med papirisolering - Belægningsarbejde - Facaderenovering - Badeværelser - Om og tilbygning - Nybyg - Overfladebehandling - Fugtige kældre - Ejer & andelsforeninger

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.