Ærligt, redeligt og veludført håndværk er, hvad vi står for i firmaet Murermester Morten Madsen. Vi har mere end 15 års erfaring, og udover murerarbejde kan vi også klare mange former for tømrerarbejde. Det gør os meget fleksible i mange sammenhænge, da vi er ekstra hurtige og effektive ved opgaver, der kræver begge kompetencer. Vi driver virksomheden ud fra en vision om at professionelt og præcist udført håndværk sammen med en god dialog og rådgivning, skaber de bedste resultater. Det er i sidste ende tilfredse kunder vi lever af, så vi efterstræber altid at give dig præcist det produkt, du ønsker til den aftalte tid og til rimelige priser. Vi giver gerne et tilbud på den opgave du står og skal have lavet, så du for vished om hvad din boligdrøm kommer til at koste. Vi starter med at mødes og ser sammen på opgaven, hvor jeg derefter regner på materialepriser og arbejdstid, også for du et tilbud inden for kort tid. Murermester Morten Madsen sætter pris på at kvalitet og professionalisme med præcision, samarbejde og tryghed som nogle af de vigtigste faktorer for en succesfuld oplevelse for alle partner. Vi ligger meget vægt i at have glade og tilfredse kunder og sikre at alle vores kunder for det højeste niveau hver gang vi udføre en opgave og sørger for at overholde indgået aftaler og leveringstider.

Tilbudte tjenester:

Total entrepriser = Badeværelser, tilbygninger, nybyg. Opmuring af læ mur, skorsten osv. Ny opførelse af murstenshuse. Pudsning af Gulve, vægge, lofter. Flisning/vandskuring Udkræsning/Fugning af huse Opsætning af Fliser/klinker Selvnivellering af gulve Facaderenovering

1 projekt for Murermester Morten Madsen
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.