Ballentin Tømrer Services billede

Ballentin Tømrer Service

Søger du et tømrerfirma med faglig stolthed? Et som du nemt kan snakke med om dine projekter og ideer og ikke mindst et som kan udføre arbejdet til den aftalte tid og pris? Så bliv hængende. Ballentin tømrer service er et ungt alsidigt tømrerfirma beliggende i Viborg. Vi beskæftiger os hovedsagligt med alle typer af renovationsopgaver; fra en liste der skal skiftes, til totalrenovering af et hus. Skal du bygge nyt eller bygge til, varetager vi, afhængigt af projektets størrelse, selv entreprisen eller gør brug af vores samarbejdspartnere i branchen. På den måde er du altid sikret de mest kompetente fagfolk til at varetage dit drømmeprojekt. Til dig der vil gøre det selv, er vi behjælpelige med sparring og indhentning af tilbud på materialer. Har du allerede hentet tilbud, ser vi om det kan gøres bedre. Om du overvejer, at hyre os eller blot søger svar på spørgsmål vedr. materialer, udførelsesteknikker ol., så ring eller skriv. Vi besvarer gerne alle henvendelser, hvad end det giver os arbejde eller blot hjælper dig videre med dine egne projekter og ideer.

Tilbudte tjenester:

Design af terrasse, Færdigt tømrerarbejde, Installation af gulvlister, Reparation af terrasse, Specialfremstillede hylder, Specialfremstillede møbler, Terrassebygning, Tømrerarbejde

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.