Byggefirmaet Mastrups profilbillede

Byggefirmaet Mastrup

Om os

Byggefirmaet Mastrup er et godt og solidt håndværkerfirma med 45 år på bagen. Firmaet startede i 1970 af Henning Mastrup, der sammen med sine sønner Frank, Steen og Teddy har bygget firmaet op til det byggefirma, det er i dag. I dag ejes og drives Byggefirmaet Mastrup ApS af Frank Mastrup - fra adressen Helgesvej 19 i Herlufmagle. Firmaet består af 10 ansatte og udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. De har derudover et tæt og godt samarbejde med stabile og trofaste firmaer såsom: Aut. kloak- og entreprenørfirma, Aut. VVS-installationsfirma, murerfirmaer, malerfirmaer, El-installatører samt et anerkendt arkitektfirma. Alle samarbejdspartnere er nogle, firmaet kender godt og kan stå inde for, når det gælder kvalitet, overholdelse af deadlines og pris. Kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 eller skriv til os - tag os med på råd fra starten på din opgave.

Tilbudte tjenester:

Færdigt tømrerarbejde, Garage opbevaring, Installation af gulvlister, Installation af taglister, Installation af tagterrasse, Karmarbejde, Konvertering af loftsrum, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Paneler, Reparation af stakit, Reparation af terrasse, Tagreparation, Terrassebygning, Træoverflader, Tømrerarbejde

Områder, der betjenes:

Herlufmagle, sydsjælland

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Byggefirmaet Mastrup
Indsend din bedømmelse
4160
Herlufmagle
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.