H. Vedel A/Ss profilbillede

H. Vedel A/S

Om os

H. Vedel A/S er en mellemstor, moderne tømrer- og snedkervirksomhed beliggende i Vejle. Vi har eksisteret i 25 år og beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Tømrermester Torben Christensen, der ejer H. Vedel, har siden overtagelsen i 1995 stået i spidsen for virksomhedens drift og de mange forskellige opgaver. Hos os er professionel rådgivning og ekspertise nøgleord, når vi indgår et samarbejde om en ny opgave. Forud for den enkelte opgave taler vi ønsker og muligheder igennem med dig og træffer en beslutning om den rigtige løsning. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger, og som er baseret på et godt samarbejde. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra privatpersoner, større og mindre private virksomheder til institutioner inden for den offentlige sektor.

Tilbudte tjenester:

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vi deltager gerne i licitationer både i fag- og hovedentrepriser. Desuden udfører vi alle former for serviceopgaver - både for private, erhverv, boligforeninger og institutioner.

Områder, der betjenes:

Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Hedensted.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for H. Vedel A/S
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
7100
Vejle
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.