JANBYGs profilbillede

JANBYG

Om os

Snedker og tømrer i Aars, Hobro og Støvring Hos JANBYG udfører vi alt i snedker- og tømrerarbejde for kunder i Nord- og Midtjylland. Hvad enten du har brug for en snedker eller tømrer har vi altid fokus på, at de opgaver du ønsker løst, skal holde i mange år og øge værdien på din bolig eller tilhørende bygning. Professionel montering af vinduer og døre At montere vinduer og døre er i princippet ikke et problem. Men for at de nye vinduer og døre skal fungere i mange år frem – ja så er det vigtigt, at de er monteret 100% efter forskrifterne. Derudover følger også nøje udmålinger, som skal være helt præcise for at opnå et tilfredsstillende resultat. Skal du have nyt gulv eller renoveret det gamle? For at sikre, at dit gulv får en lang levetid, er det vigtigt med løbende vedligeholdelse. Vores erfarne håndværkere har stor erfaring inden for gulvarbejde på alle former for gulve. Vi tilbyder gulvservice i Nord- og Midtjylland, og sørger for at løse din opgave hurtigt og effektivt.

Tilbudte tjenester:

Alutømrer, Foldedøre, Færdigt tømrerarbejde, Installation af kæledyrsdør, Installation af taglister, Installation af tagterrasse, Reparation af terrasse, Specialfremstillede foldedøre, Specialfremstillede yderdøre, Tagreparation, Terrassebygning, Træoverflader, Tømrerarbejde

Områder, der betjenes:

Aars, Hobro, Støvring, Region Midtjylland, Region Nordjylland

Ekspert-information:

Snedker og Tømrer fra Aars, der også kan klare totalentrepriser

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for JANBYG
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

Kontakt JANBYG
9600
Aars
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.