Justesen Tømrer & Snedkers profilbillede

Justesen Tømrer & Snedker

Om os

Justesen Tømrer & Snedker udfører alle former for nybyggeri omforandring. Vi er et tømrerfirma i Himmerland med en målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører opgaver inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering, totalbyg m.m. Vi har eget snedkerværksted, som er en klar fordel i forbindelse med mange opgaver. Som tømrerfirma leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer. Vi overholder naturligvis alle aftalte betingelser i henhold til aftalen.

Tilbudte tjenester:

- Tagrenovering - Nyt køkken eller bad - Vinduer eller døre - Termografi / energivejledning - Bygningsrenovering - Hovedentreprise - Vinylbelægning i vådrum - Råd og svampeskader - Staldbyggeri - Trapper

Områder, der betjenes:

Vi arbejder for kunder i og omkring Himmerland med Viborg i syd.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Justesen Tømrer & Snedker
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
9640
Farsø
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.