Kærby Tømrer & Snedkerforr.s profilbillede

Kærby Tømrer & Snedkerforr.

Om os

Hos Kærby Tømrer & Snedkerforretning ApS i Gjerlev nær Randers er vi altid klar til at løse din opgave. Uanset om du har brug for en tømrer til en mindre opgave som lister til lofter, eller har et nybyggeri hvor du vil have os til at stå for totalentreprisen. Vi er kompetente håndværkere, der udfører alle klassiske tømrer-projekter som at lægge nye gulve, skifte lofter, døre og vinduer, bygge til, ud og om, lave terrasser samt skure, carporte, hegn og så videre. Desuden kan vi som din tømrer hjælpe med mere moderne opgaver som termografi, isolering og hulmursisolering, så du holder varmen inden døre.

Tilbudte tjenester:

Design af terrasse, Færdigt tømrerarbejde, Installation af tagterrasse, Reparation af terrasse, Specialfremstillede yderdøre, Tagreparation, Terrassebygning, Tømrerarbejde, Vinduer og døre, Trægulv, Nybyggeri, Ombygning, Tilbygning

Områder, der betjenes:

Gjerlev, Randers, Hobro, Aarhus, Hadsund, Aalborg, Mariager

Ekspert-information:

CVR-nummer: 32474527

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
8983
Gjerlev
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.