Lasse & Janus Byg ApSs billede

Lasse & Janus Byg ApS

Anmeld mig
Nykøbing
LASSE & JANUS BYG VI BYGGER PÅ TILLID Lasse & Janus Byg er en seriøs og kompetent byggevirksomhed med sjæl og engagement i Odsherred. Vi virkeliggør vore kunders ønsker og drømme, og stræber efter, med faglig stolthed at levere kvalitetsarbejde hver gang. Vi elsker også udfordringer, f.eks. som i de specielle/kreative opgaver som vi gennem tiden har løst. Vi sætter en ære i at rådgive folk, så de får præcis det de har brug for og ønsker sig. Vi er gode til at forstå folks ønsker samt komme med konstruktive forslag.
Tilbudte tjenester:

Lasse & Janus Byg fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt, med egne folk indenfor tømrer, murer, maler, tagdækning, beton og anlægsarbejder. Er der andre brancher involveret i projektet, har vi et tæt samarbejde med pålidelige underentreprenører, i de forskellige håndværks brancher, som vi kan trække både folk og viden fra.

1 projekt for Lasse & Janus Byg ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.