M3 Byg & Design ApSs profilbillede

M3 Byg & Design ApS

Om os

M3 Byg & Design - kun det bedste er godt nok Hos M3 Byg & Design sender vi altid firmaets bedste mand - både når vi skal se på en opgave, når arbejdet udføres og når opgaven afleveres. Det er meget enkelt, da firmaet kun består af mig Mads Munck-Møller - udlært tømrer/snedker med 15 år inden for faget. Jeg hedder Mads, og jeg er perfektionist Selvom det er sagt i sjov, er det ikke en overdrivelse at sige, at jeg er perfektionist, inden for det jeg laver. Det er jo min ære som tømrer, der står på spil hver gang, jeg er ude på en opgave - og den skulle jo gerne forblive intakt.

Tilbudte tjenester:

Jeg har efterhånden set det meste inden for faget, og jeg er altid frisk på en spændende udfordring. Jeg kan eksempelvis hjælpe med: - Alt tømrerarbejde i forbindelse med ny/om/tilbygning - Døre og vinduer - Terrasser - Tagarbejde - nylægning, renovering og reparation af alle tagtyper - Reparation og vedligeholdelse - Bygningsrenovering og modernisering - Montagearbejde bl.a. køkkener, badeværelser og skabe - Gipsarbejde herunder vægge og lofter - Belægning af trægulve

Områder, der betjenes:

Jeg dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn - ring bare, så tager vi os en snak om dit projekt.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for M3 Byg & Design ApS
Indsend din bedømmelse
3480
Fredensborg
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.