Morsø Tømrer- & Snedkerforretning A/Ss profilbillede

Morsø Tømrer- & Snedkerforretning A/S

Om os

Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S er en af egnens største tømrervirksomheder med over 20 ansatte. Vi løser alt lige fra totalentrepriser til mindre opgaver for både private, offentlige og erhvervskunder. Netop størrelsen gør, at vi har ansat medarbejdere med hver deres spidskompetencer, så vi kan løse alle opgaver, lige fra specialopgaver til traditionel tømrerarbejde. Derudover har vi en konstruktør ansat, så vi har kompetencerne til både at tegne, beregne og projektere. Vi lægger stor vægt på, at samarbejdet og kommunikation med dig som kunde fungerer, og tillid, åbenhed og gensidig respekt er nøgleord for at få den optimale løsning. Ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din drøm.

Priser:

- Medlem af Byg Garanti - Medlem af Passivhus Nordvest - Medlem af Energivejlederen - Modtaget arbejdstilsynets elitesmiley - BedreBolig rådgiver

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Morsø Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
7900
Nykøbing Mors
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.