Tømrermester Gisselbæk ApSs billede

Tømrermester Gisselbæk ApS

Anmeld mig
København Ø
Vi udfører professionelt og detajleorienteret tømrer arbejde til fornuftige priser og i forhold til den aftalte tidsplan. Tømrermester i København Stærke samarbejdspartnere Tømrermester Gisselbæk ApS er et mindre firma med beliggenhed på Østerbro tæt ved Svanemøllen station. Vi tager ud til vores kunder i hele Københavns området. Som tømrer, har vi et tæt samarbejde med andre håndværkere, særligt fra lokalområdet, derfor kan vi tage varetage store som små tømrer opgaver. Hos Tømrermester Gisselbæk ApS kan vi især yde ekspertise indenfor renoverings- og udskiftningsopgaver, samt tilbygningsopgaver. Kontakt din tømrer i dag Hvis du leder efter mere information angående vores tømrer arbejde i København eller os som tømrer firma, er du mere end velkommen til at besøge vores kontaktside, hvor du kan bruge kontaktformularen til at skrive en e-mail. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Derudover kan du bruge formularen til højre for at blive ringet op af en professionel tømrer. Du kan også ringe på telefon 28 60 04 16 eller skrive en direkte e-mail til info@gisselbaek.dk. Vi er beliggende på Østrebro, men udfører alt form for tømrer arbejde for vores kunder i hele Københavns området.

Tilbudte tjenester:

Tag/facade Udskiftning af Vinduer Gulv/loft Skillevægge Isolering Køkkenmontering Udskiftning af døre Trapper Nedrivning Vandskader

1 projekt for Tømrermester Gisselbæk ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.