Vig Vinduer ApS tilbyder et væld af forskellige tømreropgaver særligt inden for renovering og montering af døre og vinduer – og vi overholder naturligvis de rigtige miljømæssige krav. Vi tilbyder specialfremstillede døre og vinduer lavet i samarbejde med Danmarks førende specialister inden for området. Produkterne er altid fremstillet på en måde, der tager hensyn til netop den anvendelse du har i tankerne, sådan at materialet og designet er tilpasset din boligs unikke æstetik. Samtidig har vi naturligvis høje krav til materialevalg, sådan at løsningen bliver så energieffektiv som muligt, hvilket er til gavn for både din varmeregning og miljøet. Ud over specialisering inden for døre og vinduer tilbyder vi også alle slags opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Tilbudte tjenester:

Vi tilbyder blandt andet følgende: - Døre fremstillet på eget værksted - Vinduer fremstillet på eget værksted - Industrimaling af døre og vinduer - Alt inden for termoruder - Alt inden for tømrer- og snedkerarbejde

Områder, der betjenes:

Vi har vores base i Vig men har kunder i hele Odsherred, Holbæk og Nordvestsjælland.

Priser:

Vig Vinduer ApS er godkendt til CE mærkning af vinduer og døre. Med mere end 55 års erfaring inden for branchen er alt, hvad vi fremstiller, udført i den bedste håndværksmæssige kvalitet.

1 projekt for Vig Vinduer ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.