Hos Altex tagteknik er vi specialister i algerensning, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant. Vi behandler taget med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen. Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter og flisearealer, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst. Vi er lokale i Silkeborg men kører til opgaver i hele Midtjylland, hvor vi servicerer både private kunder, boligforeninger og kommunale institutioner.
Tilbudte tjenester:

Taget bliver pænt som nyt! Forlænger tagets levetid med 10-15 år! Kræver intet byggerod som et nyt tag! Stopper mos- og algenedbrydning af taget! Koster kun 1/5 af et nyt tag!

1 projekt for Altex tagteknik
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.