Et nyt tag er en stor investering, der kan løbe op i flere hundrede tusinde. Ved sådan en stor investering er det helt naturligt at man prøver at finde besparelser, og man kan da finde billigere tagmaterialer end tegltagsten. Men prøv at tænke 5 år frem i tiden - vil du stadig glæde dig over at du har sparret måske 5% på materialer til dit tagprojekt, nu hvor taget allerede er begyndt at falme, og mos og alger er begyndt at gro på det? Hvis du vælger et tegltag vil du til gengæld stadig kunne glæde dig over dit flotte tag. Vil du så gå og ærgre dig over ikke at have sparet nogle penge på et billigere produkt for 5 år siden? Med et Jacobi-Walther tegltag får du et tag med tagsten i absolut topklasse, du kan glæde dig over mange år ud i fremtiden.
Tilbudte tjenester:

Flade falstagsten Dybe falstagsten Vingetagsten Andre tagstenstyper Undertag Rygnings- og gratbånd Inddækningsbånd Ventilation Fuglegitter Tagstensbindere Rygningsklammer Diverse tag tilbehør

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.