Den Rigtige Gartner bestræber sig på at være blandt de bedste Anlægsgartner virksomheder i branchen. De der køber en ny have, vil se at den bliver opført med omtanke hele vejen. Vi opfører haver og grønne arealer for private, virksomheder og foreninger. Vi er klar til at leverer dig en Ny Have I forbindelse med mange nyanlæg har vi observeret at det går lige hurtigt nok, hvorved mange vigtige elementer bliver overset, eller helt undladt, for at spare på tiden. Hos Den Rigtige Gartner, gør vi ikke det, og vi vil derfor i de fleste sammenhænge blive vurderet alt for dyre, i forhold til vore konkurrenter. Det vil være forkert at kalde sig Den Rigtige Gartner, hvis vi ikke leverede en Ny have efter alle forskrifter.

Tilbudte tjenester:

Etablering af nye plæner Alle typer Belægning Alle typer brolægning Alle typer beplantning Beplantning af hæk Opsætning af Raftehegn og montering af døre i hegnet Etablering af nye haver, med design inspiration fra hele verdenen.

1 projekt for Den Rigtige Gartner
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.