Den Lokale Håndværkers billede

Den Lokale Håndværker

Anmeld mig
Ballerup
Den Lokale Håndværker har specialiseret sig i at kunne klare alle opgaver, fra kælder til kvist, ved brug af egne håndværkere, samt hjælp fra samarbejdspartnere inden for følgende brancher: Autoriseret el-installatør, Autoriseret vvs & kloak mester, malermestre, tømrer & murermestre, smedefirma, isolatører etc. Fordelen, syntes vi, er at vi kan koordinere håndværkerne, så de kommer på de rigtige tidspunkter, så projekterne får det optimale flow. Når man selv står for hele projektet, kan det være meget svært at få de forskellige håndværksfirmaer til at arbejde ordentligt sammen, når de ikke kender hinanden. Vores samarbejdspartnere kender hinanden godt, og er vant til at koordinere arbejdet så projektet ikke står stille på noget tidspunkt. Er der spørgsmål undervejs, har du kun et sted du skal henvende dig – Nemlig hos Den Lokale Håndværker. Vi har kontor Højagerparken 36 i Ballerup og værksted på Literbuen i Skovlunde. Den Lokale Håndværker udfører opgaver på hele Sjælland.
Kort fortalt står Den Lokale Håndværker som entrepriseleder, for al planlægning og koordinering. Vi går meget op i, at overholde de nye regler og vejledninger, der er inden for byggebranchen, herunder det nye BR15, SBI anvisninger, anbefalinger fra Byggeri & energi, etc.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.