DK Totalentreprise ApSs billeder

DK Totalentreprise ApS

DK Totalentreprise ApS er en lokal virksomhed med kontakter og kunder over hele landet. Vi fungerer både som mindre tømrerfirma, men også som større entreprise-virksomhed. Vi har mange års erfaring med alt fra mindre til helt store projekter som indkøbscentre m.m. Vores faguddannede personel er jævnligt på kurser, som sikrer at vi er opdateret rent håndværksmæssigt, men også ved hvad der rører sig i branchen. Her iblandt tag. prof. kurser som har gjort DK Totalentreprise til TagProffer. Dette vil sige, at DK Totalentreprise har gennemført mindst 1 Modul af et specielt uddannelsesforløb på Taguniversitetet. DK Totalentreprise ApS er derfor certificeret bygningsdelsekspert med speciale i tagkonstruktionen. Se mere på www.tagprofferne.dk Her er der også smiley 's ordning. som sikrer at vi er opdateret rent håndværksmæssigt, men også ved hvad der rører sig i branchen.
Tilbudte tjenester:

Arbejdsområder: - Til-ombygning - Nybyg - Reparation & Vedligeholdelse - Renoveringsopgaver - Døre og vinduer - Gulve / Lofter - Montage arbejde - Træhuse - Spær - Undertag - Kviste - Tagrender - Skotrender - Tagsten - Bortskaffelse af gammelt tag Og meget mere.

Områder, der betjenes:

Hele Danmark.

1 projekt for DK Totalentreprise ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.