KN BYG I/S blev oprindeligt stiftet af Per Kennet Nielsen. Det var hans vision, at den gode kvalitet og fornuftige pris, skulle være forenelige. Til at begynde med, beskæftigede KN BYG I/S sig mest med mindre renoveringer og serviceopgaver. I 2004 opkøbte Per´s ældste søn, Kennet Nielsen, 50% af firmaet. Herefter gik det rigtig stærkt, og virksomheden fik hurtigt opbygget et stabilt kunde netværk. Dette medførte både mindre renoverings opgaver, samt større entrepriser. Allan Nielsen, som er Per´s yngste søn, blev ansat i KN BYG i 2007. I samme periode blev firmaet omdannet til et anparts-selskab pga. den stadig stigene omsætning. KN BYG ApS havde på daværende tidspunkt 16 mand ansat, fordelt på alle typer opgaver. Et spændende år for firmaet var i 2010, da der her blev opstartet en murerafdeling. Afdelingen udfører alle service og entrepriseopgaver indenfor murerfaget. Januar 2012, trådte Allan Nielsen ind i ledelsen, så KN BYG nu er styret af far og begge sønner. I februar 2013, blev virksomheden omdannet til et aktieselskab.Far og sønner har i dag stadig samme mål for øje, nemlig at levere et godt håndværk til en rimelig pris. Kvaliteten er i højsædet, derfor bliver der kun benyttet faglærte håndværkere.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesrenovering, Beton gulvbelægning, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Design og konstruktion af gæstehus, Design og konstruktion af skur, Design og konstruktion af udestue, Energieffektive boliger, Facaderenovering, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Gulvlægning, Installation af belysning, Installation af carport, Installation af laminatgulv, Installation af tagterrasse, Konstruktion af fundament, Konstruktioner, Konvertering af loftsrum, Køkkenrenovering, Montering af trægulv, Nybyggeri, Opførelse af garage, Projektledelse, Renovering af gæstetoilet, Reparation af terrasse, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger, Terrassebygning, Tilbygninger af flere rum, Vinduesmontering

Områder, der betjenes:

Kastrup, København, Region Sjælland

Priser:

Vinder af Anmeld Håndværker 2017 i kategorien "Årets Tømrer + 10 ansatte" Nomineret som Årets tømrer 2016 Diverse gældende kurser indenfor branchen.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.