Optimal-Byg ApS Kvalitet, grundighed og god service er nogle af nøgleordene hos Optimal-Byg ApS. Vi er et professionelt team af murere, malere og tømrere, med mere end 25 års erfaring i baggagen. Optimal-Byg udfører både store og små opgaver for private, erhverv og offentlige institutioner.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Design af dagligstue, Design af garage, Design af terrasse, Design og konstruktion af gæstehus, Design og konstruktion af skur, Design og konstruktion af udestue, Energieffektive boliger, Generelle udbygninger, Konstruktion af fundament, Konstruktioner af småhuse, Montering af trægulv, Nybyggeri, Opførelse af garage, Renovering af badeværelse, Renovering af gæstetoilet, Skræddersyet bolig, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum

Områder, der betjenes:

Helsinge, København, Hillerød, Gentofte, Gilleleje, Hillerød

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.