Skjoldborg Bygs profilbillede

Skjoldborg Byg

Om os

Skjoldborgbyg er til for vore kunder. Med mangeårs erfaring inden for faget kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alt bygningsarbejder Skjoldborgbyg er en lille virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige underentreprenører i alle faggrupper, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver hos os.

Tilbudte tjenester:

Totalentrepriser Reparation og vedligeholdelse Døre og vinduer Bygningsrenovering og modernisering Belægning af alle typer trægulve Badeværelser Alt montagearbejde herunder køkkener, garderober, inventar m.m. Gipsarbejde - lofter, vægge m.m.

Priser:

To år i træk nomineret til Årets entreprenør hos Anmeld Håndværker

Ekspert-information:

CVR-nummer: 31557356

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Skjoldborg Byg
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

2200
København N
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.