Du behøver ikke sætte dit drømmeprojekt på pause
Kom i kontakt med eksperter online
Klubvin.dk har ekspertice indenfor vinopbevaring og er blandt landets førende, når der skal indrettes vinrum og vinkældre. Klubvin.dk fører en lang række vinreoler og vinskabe - alt med fokus på kvalitet og design. Udvalget er meget stort med vinreoler fra 6 flasker op til mange tusinde flasker - og i mange forskellige materialer. Vores kernekompetencer indenfor vinreoler ligger i kompetent kunderådgivning. Klubvin.dk er autoriseret Vestfrost Vinpartner - og har dermed også en udstilling af mange flotte vinskabe i showroomet, hvor man altid er velkommen efter aftale.
Tilbudte tjenester:

Indretning af alt indenfor vinopbevaring - lige fra den lille vinreol med plads til 6 flasker, større og mindre vinklimaskabe til hele designløsninger med vinrum til opbevaring eller præsentation af vine og vintilbehør.

Områder, der betjenes:

Klubvin.dk leverer over hele Danmark og eksporterer en hel del til bl.a. Sverige og Norge

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.