Velkommen til BRIKOTECH VVS – Billig VVS i Aarhus og omegn Har du brug for en aut. VVS installatør med VOLA certifikat, og som er medlem af TEKNIQs garantiordning? Så er du kommet til den rette. Tag et kig rundt på hjemmesiden for at se, hvad vi har at tilbyde, eller kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dit næste VVS projekt.

Tilbudte tjenester:

Akut VVS, Badeværelses VVS, Gulvvarme, Installation af badekar, Installation af hovedvandledning, Installation af toilet, Installation af vandvarmer, Køkken VVS, Montering af radiator, Montering af vandhane, Montering af varmepumpe, Radiator udluftning, Renovering af badeværelse, Renovering af gæstetoilet, Reparation af badekar, Reparation af frostsprængte rør, Reparation af radiator, Reparation af toilet, Reparation af vandhane, Reparation af vandvarmer, Reparation af varmeanlæg, Reparation af varmtvandsbeholder uden tank, Test af vandkvalitet, Vandinstallationer, VVS Inspektion, VVS Reparation

Priser:

VOLA certifikat,

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.