trinenyborg

Hvad er jeres bedste indretningstip?

Trine Nyborg
16. november 2015
sidst ændret:31. august 2017

Har du et særligt indretningstip, som altid virker og får rummet til at virke hyggeligere, større eller lysere? En indretningsgenstand, som du bliver ved med at købe igen og igen eller nogle farver, som altid holder? Så del med resten af os Houzz'ere i tråden herunder.


(25) kommentarer

 • Trine Nyborg

  Kan starte med mig eget - Mit bedste tip er stearinlys og lysestager. Jeg har boet rundt omkring i verden over de sidste par år, og har boet i nogle temmelig grimme lejligheder, men en ting, der altid virker er stearinlys! Det gør ethvert rum hyggeligere og smukkere at være i.

 • Birgitte Petersen

  Mit er uden tvivl friske blomster. Hvis jeg er træt af at se på min stue hjælper en smuk buket altid.

 • Ditte

  Hvide vægge! Altid!

 • Trine Hav Christensen

  Stoflighed skaber mere hygge... For eksempel puder, smukke tæpper på gulvet og måske et lækkert tæppe, som hænger elegant fra armlænet på sofaen

 • PRO
  Design By Dane

  Jeg er enig med Ditte - Hvide vægge går bare aldrig af mode! Mit bedste tip vil helt sikkert være at have hvide vægge og evt. pifte hjemmet op med nogle farverige pyntegenstande, som lysestager, puder, malerier etc. På den måde kan man blive ved med at "fornye" sit hjem og gøre det interessant.

  Interior Styles · Mere information

  My Houzz: A Dark Storage Space transformation to a Crisp White Loft · Mere information

  Vintage furniture · Mere information

 • PRO
  Kunstner Rikke Darling

  Jeg elsker at indrette med tapeter. Specielt lidt specielle fototapeter, hvor jeg bruger mine egne fotos. Tapetet her er et foto jeg har taget på en togstation på en af mine rejser til Japan.

  Stue med kunst · Mere information

 • goboxme

  Noget der virker for mig, er at sørge for at have møbler, hvor det er muligt at gemme rod af vejen. Jeg synes personligt, at et hjem uden alt for mange forstyrrende genstande skaber mest hygge - fordi man netop kan fokusere på at rette opmærksomheden mod det de ting, der hygger - frem for mod stakkene af papirer eller bunkerne af sko i gangen.

  - Marlene, gobox

 • PRO
  Hansen Kitchen ApS

  Noget af det vigtigste er at lave den rigtige lysssætning. Lav øer af lokalt lys, hvor hver lampe er med til at definere det "hjørne" eller den funktion hvor lyset sættes. F.eks. liver en pendel over spisebordet jo en ret klar fornemmelse af spisebordet, som et særligt sted. Men det samme gælder en lampe ved lænestolen, en lampe i hjørnet ved ynglingsmaleriet, en lampe over/på sofabordet/sofahjørnet o.s.v. Det skaber rum i rummet, og giver både ro, overblik og hygge. :-)

  Jeg er ikke selv til nips, men når jeg besøger nogen der holder af nips har jeg bemærket, at det giver mere ro og opmærksomhed til de enkelte ting, hvis de er samlet i "udstillinger" fremfor at være spredt ud med løs hånd. Det er lidt ligesom med lyssætningen, det så er der fokus, der hvor tinge er, og ro for blikket i nogle "tomme felter" ind i mellem. Og så kan en "udstilling" jo netop få en lampe også ;-)

  Men ellers er det jo et spørgsmål om både livsstil og smag. Jeg er personligt til at nogle rum er indrettet som værksteder, f.eks. køkkenet, hvor der gerne må være projekter i gang, f.eks. madlavningsprojekt, lektieprojekt, reparation af radio-projekt o.s.v., mens andre rum helst skal være så rene og uforstyrrede som muligt, hvor roen kan falde, man kan nyde musik, slappe af med et glas vin, med kæresten eller vennerne, mens ungerne roder i køkken-alrummet. På den måde kan jeg vælge rum alt efter sindstemning. :-)

 • Katrine H

  Skønt indlæg. Jeg synes det er skægt, da jeg bedst kan lide min stue om aftenen i skæret fra lamperne og stearinlysene, om dagen synes jeg den ser kedelig ud og farverne er for lyse i det. Med andre ord synes jeg du har så meget ret i at lyssætning er prikken over i'et :-)

 • Ditte

  @Design by dane - hvor er den fantastiske skænk fra på de sidste billede?? den er da for lækker!

  @Rikke smukt billede - det skaber virkelig fokuspunkt i stuen

 • Kasper Grønn

  KISS - Keep it simple stupid.


  Hold det stilrent og lad være med at overtænke det. For det meste er enkelt bedre og forvirrer ikke :)

 • PRO
  KEMIKAZE
  Mit indretnings tip er helt klart belysningen. I mange år havde jeg mange kedelige mørke hjørner i mit hus-havde svært v at finde lamper jeg kunne lide. Startede så selv med at lave lamper. Vores NEWTON lampe er ret genial syntes jeg -den fylder ikke meget , kan stå på en hylde, på gulvet, i et værelse uden meget plads (børneværelser fx), og giver rigtig hyggeligt lys. Stofledningen kan fås i mange farver, så lampen kan enten se klassisk eller mere "funky" ud:-)
 • H J

  Hvor får man lavet tapet af et foto ?

 • Håppe M

  Mit tip er frie, synlige hjørner, som giver en fornemmelse af større plads. Da det i praksis ikke altid kan lade sig gøre, prøver jeg som minimum at holde 1-2 hjørner frie i hvert rum.
  @H J, prøv at kigge på Illux.dk eller Photowall.dk :-)

 • PRO
  BRANKA LUGONJA Artdesign

  Mit tip er at gå ud over det sædvanlige og få stærke farver ind i boligen. Fx ved at implementere farvede glas lister, som vi har gjort hos nogle kunder eller at pifte køkkenet op med en sidebelyst glas stænkplade :-) Det gør bare at stemningen er gladere og boligen fremtræder unik og dejlig :-)


  Branka Lugonja xSt. Galla xGØY / Corner & List Decor · Mere information

  LYKKE / Art Installation in JKE Kitchen · Mere information

  FAMILY / Backsplash · Mere information

 • Jacob Overlade

  For mig virker det helt klart bedst (både med indretning tøj og livsstil) at se på en masse billeder, på sider som https://www.by-who.dk/ og lignende sider.

 • Karen Herløv Horte

  Jeg er helt enig med @Hansen Kitchen ApS. Lys, lys, lys. På engelsk bruger man et begreb der hedder "task lighting", hvilket dækker over det at hver opgave som rummet skal udfylde skal have sit eget lys f.eks en lampe, der er placeret så du ikke skygger for bogen, når du vil sidde og læse. Stemningslys, der gør rummet rart at være i. De fleste har prøvet at sidde en aften og skulle hygge, hvor det eneste lys var en skarp pære i loftet. Det er ikke specielt hyggeligt. Jeg har små lamper placeret i alle hjørner af stuen, så det giver en mere dæmpet belysning, hvilket gør rummet rart at sidde i om aftenen. Den skarpe loftslampe skal man selvfølgelig også have, så man kan se at finde det man har brug for.

  Man kan eventuelt sætte en lysdæmper på og der er ingen undskyldning længere for man nu kan købe pærer med indbygget lysdæmpning. Den ligner en helt almindelig pære og passer til helt almindelige lamper. Dem jeg har kører med 3 trin, som aktiveres ved at tænde og slukke på kontakten. Hvis du tænder på kontakten som du almindelig vis ville gøre lyser den på højeste niveau, hvis du så slukker og tænder igen lige bagefter, lyser den mindre og sluk/tænd 3. gang på laveste indstilling. Mine er købt i Harald Nyborg og kostede ca. 50kr for en pære til min spisebordslampe.

  Man kan også bruge lys til at snyde med. Hvis du bor småt er det vigtigt at kunne se så stor en del af gulvet som muligt. Jeg hængte mine skabe op på væggen, lagde et lysstofamatur oven på skabene og skruede et fast på den træliste de hvilede på (det er nogle år siden, hvor LEDlys ikke var så nemt tilgængeligt og billigt som det er nu)

  Det gjorde skabene til én stor lampe.

  ploefff.wordpress.com
  ploefff.wordpress.com

  Det er altid svært at få et ordentligt billede af elektrisk lys, men man kan godt ane hvordan det at man kan se helt ind til væggen for rummet til at virke større.

 • PRO
  seme eid aia a

  Hej hilsner

  Hvordan har du det? Jeg har et stort problem med at kommunikere med dig.

  Venligst svar mig hurtigt gennem min private e-mail-adresse (ujeessicameir@gmail.com)

 • Ida Madsen

  Jeg synes, at det vigtigste er god lyssætning, levende planter og så nogle ting, som jeg har en eller anden form for personlig tilknytning til. Det betyder meget for mig, at jeg bliver glad for at se på ting eller billeder, fordi der knytter sig et eller andet minde til :-)

 • Signe Hastrup

  Er nok selv mest til at det er simpelt, godt oplyst og classy. Er ikke til alt muligt rod, og gamle gaver der ligger rundt omkring. Men jeg kunne godt tænke mig en lækker bogreol, som kunne stå og pynte pænt op. Skriv hvis du har en, eller kender en fed bogreol.

  Helst ikke fandens dyr. Selvom jeg lige har fået en god omgang erstatning for flyforsinkelse fra sidste sommer.


  Billeder er også ret godt, de spicer lige tingene en anelse op!

 • PRO
  INDRETNING BY HAUGAARD

  Jeg kunne ikke være mere enig! Lys er en af de vigtigste punkter i en indretning. Med lys skaber du stemning og rum. Dertil kommer så alle de ting vi ellers kan lave. Tapeter, fotostader, galleri og de bløde ting som giver akustikken en bedre rumklang. Jeg er fan af alt det personlige du kan sætte ind i indretningen. Om det er et maleri du selv har lavet, et arvestykke, en vase du har fået i gave eller fundet på loppemarked eller ting du har med hjem fra en rejse. Bare det er noget der fortæller din historie. Det er mit bedste indretnings tips.

 • PRO
  By Garmi

  Vores tip er helt sikkert at kombinere personlige egendele med eksempelvis illustrationer, tegninger eller malerier. I vores egne photoshoots af vores produkter elsker vi at mikse forskellige materialer. Lad dig selv være kreativ og brug eventuelt nogle af dine praktiske egendele som stilleben i et specifikt "setup". Vi elsker eksempelvis kombinationen af råt/mekanisk med bløde linjer.

  Boligstyling Vinter 2018 · Mere information


  Boligstyling Vinter 2018 · Mere information


 • mettemay05

  Tiltræder mig koret af kommentatorer der fremhæver lys som en vigtig ting.. Jeg er over de seneste par år blevet mere og mere interesseret i "nøgne" lamper/glødepærer.. Og har pt. 3 i 3 forskellige rum :)

  Udover det så er overfladerne på køkkenbordet, spisebordet osv. noget af det jeg nørder meget i. Og her er det nok mest rengøringen og vedligeholdelsen jeg lægger mest vægt på, og der kan jeg klar anbefalde en corian bordplade - den har vi brugt til køkkenbordpladen..

 • PRO
  VillaHus.dk

  Nye dørgreb gør en verden til forskel i et rum. Det kan virkelig ændre udtrykket i rummet eller sætte prikken over i'et i ens boligindretning. Se fx nedenfor hvordan messinggrebet tilfører en helt speciel varme til rummet :)


  Hos www.villahus.dk har vi specialiseret os i dørgreb og dørhåndtag, så tag endelig et kig på hjemmesiden eller https://www.instagram.com/villahus/?hl=da

 • PRO
  BR Offset

  Illustrationer, plakater og malerier! Det kan gøre en verden til forskel at sammensætte alle dine personlige ting med flot kunst af den ene eller den anden art. I vores trykkeri printer vi et utal a plakater for private til netop boligstyling.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.