signed_up

Nyt badeværelse layout - Råd og erfaring søges

Christine Petersen
8. oktober 2018

Hej alle sammen,


Vi er i gang med at få bygget et hus og vi er løbet ind i et problem med vores badeværærelse. Det er vigtigt for os at toilettet er seperat fra badeværelset og dette er en ide vi kom op med.


Vores bekymringer er: (billede A), at dørene til toilettet og badeværelset åbnes mod hinanden hvilket ikke er ideelt. Samt at når man går ind på badeværelset, at man måske går ind i vasken.


Spørgsmålet er nu, om billede B mon ville være ok? Der er 20 cm mere i længden, og indgangen til badeværelset er 80 cm bred, er det nok? Vi har stadig problemet med dørene, men er klar over at det kun kan løses hvis vi forlænger værelset nok at døren døren i badeværelset kan svinge indad.


Råd og andre ideer modtages med kyshånd!(2) kommentarer

  • ptrisja
    Altså... Jeg må indrømme at jeg altid bliver sådan lidt “bekymret” når toilet er separeret fra håndvask :p. Tænker at det “opfordrer” til ikke at vaske hænder - og selv hvis man gør det, kræver det at man rører ved 2 håndtag før man kan vaske hænderne - ikke det mest hygiejniske.

    Den (IMO) meget bedre løsning ville være være at inddrage brusenichen i toilettet til håndvaskeområde (men evt bytte om på håndvask og toilet). Badeværelset kan så bruges til bad og bruser kun, og kan nemt laves lækkert og spa-agtigt uden at man føler det er “trangt”.

    Mht. dørproblematikken, så ville løsningen ovenfor kunne laves på en måde der tillader at døren åbner indad på badeværelset. Alternativt er skydedør en mulighed.
  • ptrisja
    Alternativt: Ved inddragelse af brusenichestykket til toilettet ville i også kunne flytte døren til modsatte side af toilettet, og på den måde forhindre døre der åbner op i hinanden :)
Land:
Danmark

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.