Mobilapps

Bliv mobil med Houzz-apps

Find inspiration til hjemmet, uanset hvor du er, med Houzz-appen til mobile enheder. Den har alle de nødvendige funktioner og informationer du skal bruge, for at færdiggøre dit næste ombygnings- eller indretningsprojekt.
Send et download link til din enhed
Jeg accepterer at modtage en engangs-SMS (sendes med en auto dialer) fra Houzz til min mobilenhed, med et link til at downloade Houzz-appen. Takster for SMS/MMS og dataforbrug kan gælde.
Del idéer
Del dine favoritbilleder med familie, venner og eksperter, eller gem dem til en privat virtuel idébog. Find flere idéer til hjemme ved at læse artikler, der dækker alt fra renovering og indretning til rundvisninger i private hjem og gør-det-selv vejledninger.
Find eksperter
Når du har samlet idéer til dit hjem, kan du bruge Houzz-appen til at finde arkitekter, indretningseksperter, og entreprenører i dit lokale område. Læs anmeldelser og se tidligere projekter for, at finde den rigtige ekspert til din stil og indenfor dit budget.
Få gode råd
Hvis du leder efter et hurtigt råd, kan du spørge Houzz-netværket! Skriv et designdilemma i vores forum, og få råd fra eksperter og andre boligejere.