Villa skandinavisk-hjemmekontor
Gem193Stil et spørgsmålUdskriv

Villa

Birgitta Wolfgang Drejer
URL
http://arends.dk/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Dorothea Gundtoft føjede dette til Inspiration: Farven beige - Lækre varianter at vælge imellem
Arbejdsværelset er et vigtigt sted og et rum, hvor man ofte opholder sig længe. Her er det vigtigt, at omgivelserne er neutrale og hjælper dig til bedre koncentration. Et crèmefarvet bord er et godt udgangspunkt at arbejde fra, da den neutrale farve ikke forstyrrer eller distraherer koncentrationsevnen.
bungalow5dk føjede dette til Kontoret: 12 enkle og effektive arbejdspladser i hjemmet
Her er hjørnet i dette rum brugt på en fornuftig måde: Reoler er sat op til opbevaring af regnskaber og andet, som man har brug for i kontoret. De har måske ikke valgt den mest behagelige stol, men til gengæld én af de smukkeste: Y-stolen fra Hans J. Wegner. Bordet er let at ændre, man kan f.eks stille det omvendt op af væggen, så det ikke fylder så meget, eller rydde det og bruge det som spisebord - på den måde er det meget anvendeligt at ændre formen på bordet, hvis man ikke har plads til både et kontor og en spisestue.
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Giv plads – træk møblerne ud fra væggen
Drop endevæggenBorde, og især skriveborde, stiller vi gerne ved endevæggen, med mindre der partout skal sidde nogen på begge sider. Men konsekvensen er, at man så ikke har det fulde overblik over rummet, når man sidder og kigger ind i væggen. Stiller du skrivebordet midt i rummet som på billedet her, har du desuden mulighed for at kunne bruge de resterende vægge til andre formål. FORTÆL OS…Stiller du dine møbler op ad væggen eller giver du dem plads?

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz